Film 4 Kids: Rupsje Nooitgenoeg en andere verhalen van Eric Carle (3+)

Van 02 augustus 2021 13:30 tot 02 augustus 2021 14:05

De klassieke kinderboeken van Eric Carle komen tot leven! Geniet met je kleintje van Rupsje Nooitgenoeg, De krekel die niet tsjirpen kon, De kakelbonte kameleon, Papa, pak je de maan voor mij en tenslotte het prachtige muzikale Ik zie kleurige klanken, waarin een violist tijdens het spelen kleuren en figuren tevoorschijn tovert.

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!
In de zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek gratis genieten van mooie, leuke en spannende films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op de mooiste kinderboeken. Deze zomer draaien we echte klassiekers. Kom en geniet van Paulus de Boskabouter, Bolke de Beer of Winnie de Poeh. Of laat je meeslepen door Alice in Wonderland, Junglebook of The Neverending Story!

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis