Film 4 Kids: 20.000 mijlen onder zee (6+)

Van 23 juli 2021 13:30 tot 23 juli 2021 14:20

De oceanen worden geteisterd door een verschrikkelijk monster dat tegen zonsondergang plotseling opduikt en zich te goed doet aan de schepen en hun bemanning. Een goede reden voor de bekende diepzeegeleerde professor Aronnax om op zoek te gaan naar dit geheimzinnige en kwaadaardige dier. Samen met zijn helper Conseil stapt hij aan boord bij zeeman Ned Land. Maar al snel wordt hun boot tot zinken gebracht door het monster. Dan ontdekken Arronnax en zijn mannen de bron van het kwaad: een fanatieke geleerde met een mysterieuze duikboot. Naar het verhaal van Jules Verne.

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!
In de zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek gratis genieten van mooie, leuke en spannende films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op de mooiste kinderboeken. Deze zomer draaien we echte klassiekers. Kom en geniet van Paulus de Boskabouter, Bolke de Beer of Winnie de Poeh. Of laat je meeslepen door Alice in Wonderland, Junglebook of The Neverending Story!

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis