Webinar: Media Ukkie Dagen

Van 31 maart 2021 20:00 tot 31 maart 2021 21:00

In het kader van de Media Ukkie Dagenvan 26 maart t/m 2 april 2021, neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je tijdens het webinar Ik zie, ik zie wat jij niet ziet mee in het media-aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen van 0-6 jaar? Hoe zorg je voor de nodige balans?

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd in taal en mediaopvoeding. Samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Voor wie? Het gratis webinar is bedoeld voor ouders, maar kan ook interessant zijn voor pedagogisch medewerkers, po-leerkrachten groep 1 en 2 en andere geïnteresseerden en wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.

  • Tickets: gratis
  • Aanmelden: stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in het onderwerkveld Webinar: Media Ukkie Dagen.
    Je ontvangt dan een e-mail terug met alle informatie een een link naar het webinar

Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek en Netwerk Mediawijzer.

Datum

Woensdag 31 maart 2021

Tijdvak

Van 20:00 tot 21:00

Locatie

Onderwerp

Onderwijs

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.