Peutertheater Festival: Dikkie Dik en de taart (2+)

Van 24 april 2021 11:00 tot 24 april 2021 11:35

Dikkie Dik is jarig en snoept alvast van de taart. Roep, vertel en dans lekker mee. Joes speelt rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje… Ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor zijn vriendjes? Roep, vertel en dans lekker mee met het verhaal. Joes speelt rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Joes (bekend van Dirk Scheele) speelt op haar ukelele en met de lieve knuffel Dikkie Dik.

Corona
De voorstelling is thuis online via livestream te volgen. Hiervoor kunt u nu al kaartjes aanschaffen. Hij wordt live gespeeld in ons Bibliotheektheater. Als het volgens de corona maatregelen kan, zal een beperkt aantal mensen deze voorstelling ook in het theater kunnen meemaken. De kaartjes hiervoor komen in de verkoop zodra bekend is dat dit weer mogelijk is.

• Locatie: online
  • Tickets: € 5,00 leden/ € 7,50 niet leden (1 kaartje per huishouden)
  • Aanmelden: via de button

Deze voorstelling is onderdeel van Het Peutertheater Festival