Peutertheater Festival: Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

Van 21 april 2021 10:30 tot 21 april 2021 11:10

Gonnie is een klein geel gansje. Op een dag zijn haar rode lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat samen met Gijsje op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld

Gonnie is een gansje en ze zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Gespeeld door Katiuscia Principato, die van elke voorstelling een feest maakt. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Corona
De voorstelling is thuis online via livestream te volgen. Hiervoor kunt u nu al kaartjes aanschaffen. Hij wordt live gespeeld in ons Bibliotheektheater. Als het volgens de corona maatregelen kan, zal een beperkt aantal mensen deze voorstelling ook in het theater kunnen meemaken. De kaartjes hiervoor komen in de verkoop zodra bekend is dat dit weer mogelijk is.

• Locatie: online
  • Tickets: € 5,00 leden/ € 7,50 niet leden (1 kaartje per huishouden)
  • Aanmelden: via de button

Deze voorstelling is onderdeel van het Online Peutertheater Festival