Peutertheater Festival: Apennoten - Zoveel kleuren (2+)

Van 17 april 2021 11:00 tot 17 april 2021 11:40

Zoveel Kleuren, bekend van tv, is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij. De kinderen kunnen, ook thuis, met élk liedje meedoen. Vooraf maken ze hun eigen muziekinstrumentje en kunnen ze leuke muziek-opdrachten doen.

Zoveel Kleuren is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Apennoten laat de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen, zelfs als je niet bij elkaar bent!

In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. Een feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren een hele grote glimlach op hun gezicht krijgen. Een show waarbij kinderen bovendien spelenderwijs wat meekrijgen op muzikaal gebied.

Wie zitten er in Apennoten?
Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

Corona
De voorstelling is thuis online via livestream te volgen. Hiervoor kunt u nu al kaartjes aanschaffen. Hij wordt live gespeeld in ons Bibliotheektheater. Als het volgens de corona maatregelen kan, zal een beperkt aantal mensen deze voorstelling ook in het theater kunnen meemaken. De kaartjes hiervoor komen in de verkoop zodra bekend is dat dit weer mogelijk is.

• Locatie: online
  • Tickets: € 5,00 leden/ € 7,50 niet leden (1 kaartje per huishouden)
  • Aanmelden: via de button

Deze voorstelling is onderdeel van Het Peutertheater Festival