Upgrade yourself: Guerrilla Solliciteren

Van 24 februari 2021 19:00 tot 24 februari 2021 20:30

Upgrade yourself en volg online een interactieve en inspirerende loopbaan workshop. Haal alles uit jezelf, ontwikkel je sollicitatieskills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Door Covid-19 je baan verloren? Is je CV toe aan een upgrade? Of wil jij leren om je netwerk in te zetten om die toffe baan te kunnen vinden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bibliotheek Rotterdam biedt vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s. Heb je na de workshop nog vragen over solliciteren, je cv of andere zaken omtrent je loopbaan? Deze vragen kun je stellen tijdens de live Q&A op het Instagram account van Bibliotheek Rotterdam. Vanuit huis kun je inloggen om de workshop te volgen en werken aan jouw toekomst. De workshops en Q&A’s worden gegeven door Loopbaan Lounge met verschillende sprekers zoals de trainingscoördinator Michel Jansen.

Upgrade yourself: Guerrilla Solliciteren
De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. Doe mee en ontdek hoe jij jouw droombaan kunt veroveren. De baan waar je fluitend naar toe gaat. De veranderde sollicitatiemarkt vraagt namelijk om andere sollicitatiestrategieën. Tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ leer je niet alleen op een nieuwe manier naar jezelf en jouw arbeidsmarkt te kijken en maar vooral hoe jij jezelf op een doeltreffende, authentieke en stoere manier kunt presenteren. Kortom: solliciteren met hoofd, hart én ballen! Want… het is wel jouw jungle!

• 13 januari | Upgrade yourself: Goaldigger
    • 20 januari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
    • 27 januari | Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank
    • 3 februari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie