Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank

Van 27 januari 2021 19:00 tot 27 januari 2021 20:30

Upgrade yourself en volg online een interactieve en inspirerende loopbaan workshop. Haal alles uit jezelf, ontwikkel je sollicitatieskills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Door Covid-19 je baan verloren? Is je CV toe aan een upgrade? Of wil jij leren om je netwerk in te zetten om die toffe baan te kunnen vinden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bibliotheek Rotterdam biedt vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s. Heb je na de workshop nog vragen over solliciteren, je cv of andere zaken omtrent je loopbaan? Deze vragen kun je stellen tijdens de live Q&A op het Instagram account van Bibliotheek Rotterdam. Vanuit huis kun je inloggen om de workshop te volgen en werken aan jouw toekomst. De workshops en Q&A’s worden gegeven door Loopbaan Lounge met verschillende sprekers zoals de trainingscoördinator Michel Jansen.

Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank
Deze workshop helpt je om realistisch je mogelijkheden onder de loep te nemen. We helpen je met het ontwikkelen van zelfinzicht zodat je kunt omgaan met loopbaankeuzes en –stappen.  Daarnaast bieden we van een reeks concepten en een kader, om na te denken over de vraag hoe loopbanen zich ontwikkelen en over hoe je zaken, die met je loopbaan te maken hebben, integreert in je persoonlijkheid als geheel.

• 13 januari | Upgrade yourself: Goaldigger
    • 20 januari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
    • 27 januari | Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank
    • 3 februari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie