Rotterdam Art Week: Opening Dialogues

Van 05 februari 2021 14:00 tot 05 februari 2021 16:00

Tijdens dit online programma van Margin (Art & Media) gaat een panel van verschillende gasten met elkaar in gesprek over de Rotterdam Art Week en actuele maatschappelijke thema’s.

Gast: Joel Bonk
14.00-14.30 uur
Host: Nora Kastein

Joel is 10 jaar geleden afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam. We vragen hem naar de realiteit van het proces om van afgestudeerde naar professioneel kunstenaar te gaan. Hij is lid van het collectief de Art nomaden. Zij werken figuratief met een affiniteit voor de natuur en het menselijk lichaam. We bevragen hem ook over hoe het maken kunst hem in meer in contact brengt met zijn Indonesische roots/identiteit.

Gast: Jan Verhoeven
Host: Nora Kastein

Jan is een gepassioneerd kunstverzamelaar en schrijven van diverse boeken. Wij interviewen hem over hoe abstracte kunst de samenleving kan veranderen en hoe schoonheid de wereld kan redden.

Gast: Rotterdam Art Week en een gastkunstenaar
15.00-16.00 uur
Host: Erica Hyatt

Kijk op www.margin-am.nl/od voor meer informatie over het programma. Bekijk bovendien de expositie die van 11 januari t/m 11 februari 2021 online is te zien is. Dit programma is onderdeel van de Rotterdam Art Week.

Het programma is via onderstaande link op Facebook te volgen.

• Locatie: Online
  • Toegang: Livestream via Facebook