Pitchnight Live! #2: van droom naar doel is doen

Van 09 december 2020 19:00 tot 09 december 2020 19:45

Laat je tijdens deze online editie van de Pitchnight inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers en hoe zij hun passie inzetten om dit werkelijkheid te laten worden.

15 pitches, 4 avonden, 1 winnaar. Dat is de opzet van Pitchnight live! De afgelopen maanden hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de Masterclass ‘Van Droom Naar Doel is Doen’ in Bibliotheek Rotterdam. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo kregen zij inzicht hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Het proces, resultaat en toekomstige doelen worden gepresenteerd tijdens vier Pitchnights waarin telkens vier deelnemers hun ondernemersidee online aan het publiek pitchen. De Pitchnights vinden vanaf 19.00 uur plaats op 7, 9, 14 en 16 december en worden live uitgezonden via het Instagram-account van Bibliotheek Rotterdam.

Tijdens deze digitale editie van de Pitchnight geven jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?

Stem na afloop van iedere pitchnight op jouw favoriet! De deelnemer met de meeste stemmen wint en mag zijn of haar eigen evenement organiseren in de bibliotheek. De avond wordt vanuit het Bibliotheektheater live gehost door Fariesh Abdoelrahman van Quardin. De deelnemers aan iedere pitchnight worden later bekend gemaakt.

Kijk hier voor een impressie van de PitchNight in juli 2019.

Woensdag 09 december 2020

Vanaf 19:00