Ontmoet Schrijvers Online: Murat Isik

Van 19 november 2020 19:30 tot 19 november 2020 20:30

Wat heb je altijd al aan schrijver Murat Isik willen vragen? Op 19 november van 19:30 tot 20:30 uur kun je hem via het webinar Ontmoet Schrijvers Online het hemd van het lijf vragen.

Elke week organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema familiegeschiedenis staat centraal bij de interviews.

Gedurende 4 weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen! Benieuwd welke schrijvers er nog meer aan bod komen? Kijk dan op: https://www.probiblio.nl/ontmoet-schrijvers-online.

Over Murat Isik
Murat Isik debuteerde in 2012 met Verloren Grond, maar brak in 2017 door met zijn omvangrijke roman Wees onzichtbaar, waarin hij het verhaal vertelt van een jongen die opgroeit in de Bijlmer. De jongen is van Zaza-Turkse afkomst, zijn vader is een tiran en hij wordt gepest op school. Toch weet hij zich te ontwikkelen tot een rechtenstudent. Mijn moeders strijd was in 2019 het Boekenweekessay. Onlangs kwam hier een uitgebreide versie van uit. Hetti Koster gaat in gesprek met Murat Isik over zijn werk en zijn familie.

• Locatie: Online
  • Toegang: Gratis