Performance Night Quardin Music Academy

Van 10 december 2020 20:00 tot 10 december 2020 21:30

De deelnemers van Quardin Music Academy zijn klaar voor het grote publiek. Kom naar de Performance Night om de talenten te bewonderen!

Na 8 sessies gevolgd te hebben op het gebied van de muziekwereld, zijn de deelnemers van Quardin Music Academy klaar voor het grote publiek. Onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin hebben zij in de Bibliotheek Rotterdam de afgelopen weken hun muziekskills ontwikkeld. Tijdens de afsluitende Performance Night laten ze hun eigen werk zien. Kom kijken en luisteren naar jouw favoriete artiest!

Quardin
Quardin is een platform waarbij jongeren hun talent ontwikkelen en hun passie onderzoeken. We bieden verschillende masterclasses aan waarbij wij inzetten op de motivatie van jongeren. We staan voor verbinding en bouwen door heel Nederland communities om te connecten met jongeren

Het evenement is ook online te zien via het Instagram account van Quardin. Ga voor de doorverwijslink naar het event op Eventbrite.

Toegang: 2.50,-  via Eventbrite
Locatie: Zaal Z, Theater Zuidplein