Opening Breakin' Rotterdam: Expositie over 40 jaar Rotterdamse breakdance

Van 22 november 2020 15:00 tot 22 november 2020 16:15

Kom naar de opening van de expostie: 40 jaar Rotterdamse breakdance met liveoptredens, muziek, iconen uit de Rotterdamse Breakdance-scene en een tour langs de expositie.

Rotterdam heeft een rijke geschiedenis als het gaat om breakdance. Al in 1980 kwam Rotterdam voor het eerst in aanraking met breaking. Zo komen niet alleen wereldkampioenen Paolo Nunes en Menno van Gorp uit Rotterdam, maar hebben ook het wereldbekende event IBE en het Hiphophuis hier hun oorsprong.

In de expositie Breakin' Rotterdam kijken we terug op 40 jaar Rotterdamse breakdance. Elk decennium vertegenwoordigt een generatie met unieke moves, oefenplekken en boegbeelden. Aan de hand van foto’s, video’s, materialen en verhalen gaan we terug in de tijd. Houd www.digitup.nl/breakin in de gaten voor updates over Breakin’ Rotterdam!

Op zondag 22 november wordt de expositie feestelijk geopend met liveoptredens, muziek, iconen uit de Rotterdamse Breakdance-scene en een tour langs de expositie.

Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze zijn vanaf 1 november via onderstaande ticketlink te reserveren. Een kaartje kost € 2,50.  Registreer je via Eventbrite voor de gratis livestream.

Lees deze informatie vóór je bezoek aan het Bibliotheektheater even goed door.

• Locatie: Bibliotheektheater en online
  • Toegang: € 2,50. Een ticket voor de livestream is gratis.
  • Tickets: via Eventbrite

Zondag 22 november 2020