Boekverfilming: De Reuzenperzik (6+)

Van 28 december 2020 15:00 tot 28 december 2020 16:15

Kom wegdromen bij een jeugdfilm, zak onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Geniet deze week van het beroemde verhaal van Roald Dahl over het arme weesjongetje James.  Hij ontsnapt aan zijn nare tantes Spons en Spijker en maakt een reis door de lucht naar New York in een wel heel bijzonder voertuig... Een enorme perzik! De film is een prachtige combinatie van echte beelden, poppenanimatie en speciale computer effecten.

In de kerstvakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van vier leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Op maandag 21 december draaien we twee films van de bekende Amerikaanse jeugdschrijver Dr Seuss, wiens humoristische werk in meer dan 20 talen vertaald is. Op maandag 28 december draaien we eerst twee korte films helemaal in kerstsfeer, daarna een klassieker van Roald Dahl: de Reuzenperzik.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 28 december 2020