Twee boekverfilmingen: De Sneeuwman & Mannetje Tak (AL)

Van 28 december 2020 13:00 tot 28 december 2020 14:00

De Sneeuwman - Dit magische verhaal gaat over het jongetje James, die op een winterse dag een sneeuwman maakt. Tot zijn grote verbazing komt deze sneeuwman om klokslag middernacht tot leven! De Sneeuwman is een klassieke winterfilm met treffende tekeningen en prachtige muziek.

Mannetje Tak - Mannetje Tak woont met zijn gezin gelukkig en tevreden in een oude eikenboom. Als hij op een dag gaat joggen, wordt hij voor iets anders aangezien... Eerst voor een stok om mee te spelen, dan weer voor een vlaggenmast of zwaard. Hij raakt zo steeds verder van huis. Maar dan ontmoet hij gelukkig de Kerstman!

In de kerstvakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van vier leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Op maandag 21 december draaien we twee films van de bekende Amerikaanse jeugdschrijver Dr Seuss, wiens humoristische werk in meer dan 20 talen vertaald is. Op maandag 28 december draaien we eerst twee korte films helemaal in kerstsfeer, daarna een klassieker van Roald Dahl: de Reuzenperzik.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 28 december 2020