Boekverfilming: Dr. Seuss’ Hoe de Gniep de kerst stal (AL)

Van 21 december 2020 15:00 tot 21 december 2020 16:40

Kom wegdromen bij een jeugdfilm, zak onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Dr Seuss’ Hoe de Gniep de kerst stalOpgepast! De Gniep is groen, gemeen en... hij haat Kerstmis! Het piepkleine volkje de Hunnen bereidt zich voor op de kerst. Maar de gemene Gniep heeft een vreselijke hekel aan feesten. Op kerstavond steelt hij daarom alle cadeautjes en kerstversieringen. Maar betekent ware kerstgedachte niet veel meer dan alleen engelenhaar en speelgoed? De hilarische Jim Carrey zet een spectaculaire Gniep neer in deze magische komedie gebaseerd op het heerlijk eigenzinnige en enorm populaire boek Dr Seuss' Hoe de Gniep de kerst stal.

In de kerstvakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van vier leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Op maandag 21 december draaien we twee films van de bekende Amerikaanse jeugdschrijver Dr Seuss, wiens humoristische werk in meer dan 20 talen vertaald is. Op maandag 28 december draaien we eerst twee korte films helemaal in kerstsfeer, daarna een klassieker van Roald Dahl: de Reuzenperzik.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 21 december 2020