Peutervoorlezen (2 - 4 jaar)

Van 24 november 2020 14:30 tot 24 november 2020 15:00

Speciaal voor peuters wordt er iedere week voorgelezen. Kom ook en ontdek waar het verhaal deze week over gaat!

Laat je kind kennismaken met de verhalen over Kikker en zijn vriendjes, prinses Arabella en anderen. Er wordt steeds uit een ander boek voorgelezen. De verhalen gaan over onderwerpen die passen bij de leeftijd van jouw kind.

Voorlezen is een echte win-winsituatie: het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ook goed voor hun taal- en spraakontwikkeling. Voorlezen prikkelt de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een verantwoord uitje met de kinderen dus!

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Toegang: gratis

Evenementen herhalingen