Urban Performance Night - Quardin x Theater Zuidplein x Bibliotheek Rotterdam

Van 18 september 2020 19:45 tot 18 september 2020 22:30

Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam wonen samen in een splinternieuw gebouw. Om dat te vieren organiseren we samen met Theater Zuidplein en Quardin de Urban Performance Night met onder meer Winne en Ouassima Tajmout.

Quardin x Theater Zuidplein x Bibliotheek Rotterdam

Deze inspirerende jongerenavond is gebaseerd op de avonden in de Centrale Bibliotheek, georganiseerd met Quardin; een platform dat jongeren ondersteunt op gebied van talent en loopbaanontwikkeling. Host van de avond Fariesh Abdoelrahman bevraagt Winne en Ouassima tijdens de Ask Anything Sessie over hun wegen naar succes. Ook het publiek kan ze het hemd van het lijf vragen.

DJ Vanni zorgt voor de muziek, naast live acts van Vlins, Jaskelis en Valentijn. Ook Spoken-Word artiesten M., De Alchemist, Jamie Hoogeveen, Jeffrey De Ruijter én een aantal huispartners van Theater Zuidplein beklimmen het podium van de kleine zaal. Bekende van de bibliotheek Jari Nuno exposeert zijn foto’s.

De Urban Performance Night is onderdeel van de openingsweek van Theater Zuidplein.

Vrijdag 18 september 2020

Vanaf 19:45