Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Starterscafé Rotterdam: Network Lab

Van 08 september 2020 17:00 tot 08 september 2020 20:00

Het Starterscafé is een terugkerend kennis- en netwerk event voor en door ondernemers, die al gestart of nog oriënterend zijn. Tijdens deze editie kom je meer te weten over succesvol netwerken en leer je nieuwe ondernemers kennen.

Network Lab: succesvol netwerken. Hoe raak je geïnspireerd en maak je nieuwe connecties en plannen?

De meeste mensen wonen netwerkevents bij om iets te krijgen: job leads, verwijzingen, exposure, connecties en kansen om hun bedrijf te laten groeien. Niks mis mee maar het kan effectiever en vooral duurzamer. In zijn puurste vorm gaat netwerken om mensen die van andere mensen genieten, passies communiceren en contact maken met anderen die die passies delen. Het gaat over luisteren, uitzoeken wat anderen nodig hebben en hen in contact brengen met mensen waarvan je denkt dat ze wat aan elkaar hebben.

De meest succesvolle netwerkers bouwen echte relaties op en geven meer dan ze ontvangen. Ze gaan verder dan denken: ‘Wat levert het mij op?’ en vragen ‘Hoe kan ik je helpen?’. Uiteindelijk levert dat jou de gunfactor en op termijn ook klanten en opdrachten. Tijdens Network Lab op 8 september krijg je tips & tricks, ga je meteen aan de slag ėn leer je in korte tijd nieuwe ondernemers kennen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als je klachten hebt. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Locatie: Desideriuszaal, 1e verdieping
  • Toegang: € 5,00
  • Aanmelden: via Eventbrite

Dit evenement wordt georganiseerd door Starterscafé Rotterdam.

Dinsdag 08 september 2020

Vanaf 17:00