Voorleeshalfuurtje (3-6 jaar)

Van 18 november 2020 14:30 tot 18 november 2020 15:00

Iedere woensdagmiddag luister je in de bieb naar een leuk verhaal. Niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook heel gezellig!

Houd je van leuke, mooie, spannende en gekke verhalen en ben je tussen de 3 en 6 jaar? Schuif dan aan en je hebt sowieso een leuke middag. Natuurlijk zijn ook de papa's en mama's van harte welkom want voorlezen is een echte win-winsituatie. Het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ook goed voor hun taal- en spraakontwikkeling. Voorlezen prikkelt de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een verantwoord uitje met de kinderen dus!

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: niet nodig