Uurtje Kunst: Dieren in de kunst

Van 28 februari 2021 15:00 tot 28 februari 2021 16:00

Heb jij jezelf wel eens vergeleken met een dier? Wat is jouw spirit animal? Of heb je een huisdier? Hoo Man Chan vertelt meer over dieren in de kunst naar aanleiding van de tentoonstelling ‘We Are Animals’ in de Kunsthal.

Deze tentoonstelling laat verschillende perspectieven zien van de relatie tussen mens en dier. De verschillende perspectieven bevatten onder andere herkenning, menselijke manipulatie, bewondering en dieren als familielid zien. Het maakt ons bewust van de scheve machtsverhouding tussen mens en dier.

'We Are Animals is gemaakt in samenwerking met ARKEN Museum of Modern Art, Denemarken.

Deze editie is via de livestream te bekijken. Meld je aan en ontvang een half uur voor aanvang per e-mail de livestreamlink.

• Toegang: gratis of doneer
  • Aanmelden: verplicht via Eventbrite