Boekverfilming: Wind in de wilgen (AL)

Van 24 augustus 2020 13:00 tot 24 augustus 2020 14:45

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Mol, Pad, Rat en Das beleven samen veel avonturen. Pad is de rijkste van de groep en gek op auto’s. Rat is de slimste, Mol de bangste en Das is het liefst alleen. Als de gemene wezels hun grond afpakken liggen hun huizen in puin. Wat kunnen zij hier tegen doen?

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 24 augustus 2020