Boekverfilming: Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba (6+)

Van 21 augustus 2020 15:00 tot 21 augustus 2020 16:30

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Omdat Dummie niet kan eten, zal hij nooit zo groot worden als zijn vader de Farao. Daarom wil hij beroemd worden, net zo beroemd als zijn vader. Hij doet mee aan een bijzondere wedstrijd, alleen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan. Er bevindt zich ergens op aarde een mysterieus beeldje, de sfinx van Shakaba. Goos gaat op zoek naar dit beeldje om zijn vriend Dummie te helpen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Vrijdag 21 augustus 2020