Boekverfilming: De Gruffalo (AL)

Van 21 augustus 2020 13:00 tot 21 augustus 2020 14:15

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Hoe ziet een Gruffalo eruit? Wat is dat voor beest? Bestaat hij wel echt? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord, laat staan dat ze hem hebben gezien. Daarentegen weet Muis wel hoe een Gruffalo er uitziet. Alleen had Muis nooit verwacht dat hij er een zou ontmoeten..

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button