Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Boekverfilming: Kruistocht in spijkerbroek (12+)

Van 14 augustus 2020 15:00 tot 14 augustus 2020 17:00

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Dolf komt via een tijdmachine plotseling in de middeleeuwen terecht . Hij wordt aangevallen door overvallers, maar de mooie en stoere Jenne redt hem. Zij is met achtduizend andere kinderen op weg naar de stad Jeruzalem. Dolf besluit met hen mee te gaan, maar dat is niet zonder gevaar..

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button