Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Boekverfilming: De club van lelijke kinderen (9+)

Van 19 oktober 2020 15:00 tot 19 oktober 2020 16:30

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

In de herfstvakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van vier leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Op maandag draaien we films van de bekende schrijvers Paul van Loon en Koos Meinderts. Op vrijdag twee verfilmde klassiekers van Nederlands grootste kinderboekenschrijver aller tijden: Annie MG Schmidt.  Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we weer activiteiten organiseren. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Paul is elf jaar en heeft grote flaporen. Op een dag denkt hij op schoolreis te gaan, maar eigenlijk wordt hij met honderden andere kinderen opgesloten omdat zij lelijk zijn. De president wil zo het land opschonen. Paul ontsnapt en richt ‘De club van de lelijke kinderen’ op. Samen gaan zij strijden tegen president Isiom.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 19 oktober 2020