Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Geannuleerd! Boekverfilming: De club van lelijke kinderen (9+)

Van 10 augustus 2020 15:00 tot 10 augustus 2020 16:30

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Paul is elf jaar en heeft grote flaporen. Op een dag denkt hij op schoolreis te gaan, maar eigenlijk wordt hij met honderden andere kinderen opgesloten omdat zij lelijk zijn. De president wil zo het land opschonen. Paul ontsnapt en richt ‘De club van de lelijke kinderen’ op. Samen gaan zij strijden tegen president Isiom.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 10 augustus 2020