Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Boekverfilming: Meester Kikker (6+)

Van 19 oktober 2020 13:00 tot 19 oktober 2020 14:30

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

In de herfstvakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van vier leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Op maandag draaien we films van de bekende schrijvers Paul van Loon en Koos Meinderts. Op vrijdag twee verfilmde klassiekers van Nederlands grootste kinderboekenschrijver aller tijden: Annie MG Schmidt.  Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we  weer  activiteiten organiseren. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Over Meester Kikker:

Sita heeft een meester die af en toe in een kikker verandert. In het begin denkt ze dat hij een grapje maakt, totdat hij een keer nat op school komt. Dan krijgt de school een nieuwe directeur, directeur Stork. Nu moet de meester oppassen, maar Sita en haar vrienden doen er alles aan om de meester te beschermen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 19 oktober 2020