Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Boekverfilming: Pieter konijn (AL) geannuleerd ivm de hitte

Van 07 augustus 2020 13:00 tot 07 augustus 2020 14:30

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Pieter en zijn buurman, meneer Verhoef, zijn vijanden van elkaar. Ze vechten om de moestuin en het eten dat daar groeit. Beiden proberen ze een wit voetje bij buurvrouw Bea te halen. Zij is wel gek op dieren, terwijl meneer Verhoef een hekel heeft aan dieren. Hoe gaat dit aflopen?

  • Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Datum

Vrijdag 07 augustus 2020

Tijd

Vanaf 13:00

Locatie

Onderwerp

Jeugd

Bestellen

Bestel tickets

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.