Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Verfilming van: Dikkertje Dap (AL)

Van 03 augustus 2020 13:00 tot 03 augustus 2020 14:30

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!

De hele zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek genieten van leuke, spannende, mooie films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op een kinderboek. Van klassiekers als Wind in de wilgen, Kruistocht in spijkerbroek en Brief voor de koning, tot moderne helden als Superjuffie, Dolfje Weerwolfje en Mees Kees. Ga lekker onderuit en geniet! En vertel ons dan: wat was er leuker, de film of het boek?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Dikkertje Dap en Raf (een giraf) zijn beste vrienden en ook op dezelfde dag geboren. Ze doen en delen alles samen. Totdat Dikkertje Dap voor het eerst naar school gaat. Hij vindt dit heel spannend en begrijpt niet waarom Raf niet mee mag. Dikkertje Dap mist zijn vriend enorm en maakt een plan om hem mee naar school te nemen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Maandag 03 augustus 2020