Filosofie en levenskunst: Een kwestie van kiezen

Van 18 april 2021 14:00 tot 18 april 2021 16:00

Welke belangrijke keuzes maak je in je leven? Hoe kom je tot deze keuzes? Bestaat er een rode draad in het maken van je keuzes? Bieden filosofen handreikingen bij het nemen van beslissingen? We gebruiken: Tom de Mey (2015). Het voordeel van de twijfel.

Deze editie vindt online plaats, via het programma Zoom.

Nadenken over de belangrijkste onderwerpen uit je dagelijkse leven: werk, vriendschap, liefde. De Filosofiegroep Rotterdam en Bibliotheek Rotterdam bieden een interactief workshopprogramma levenskunst en filosofie.

We dagen je uit om mee- én tegen te denken, om in gesprek te gaan en vooral nieuwsgierig te zijn naar de ander. Verwacht bij dit programma een pakkende inleiding, een open gesprek en creatieve schrijf en foto-opdrachten in een kleine groep. Elke editie is los te volgen.

Deze serie wordt mogelijk gemaakt door de Erasmus Experience.

• Locatie: via Zoom
  • Toegang: € 5,00
  • Aanmelden: via Eventbrite (een half uur voor aanvang ontvang je de link)

Zondag 18 april 2021