Filosofie en levenskunst: Filosofie van de stilte

Van 14 maart 2021 14:00 tot 14 maart 2021 16:00

Welke rol speelt stilte in je leven? Betekent stilte afzondering? Is stilte de afwezigheid van geluid? Stilte is meer. Stilte is een kunst! Hoe zit dat? Wat is de rijkdom van de stilte? Er wordt gebruik gemaakt van Jan Hendrik Bakker (2015). In stilte. Een filosofie van de afzondering.

Deze editie vindt online plaats, via het programma Zoom.

Nadenken over de belangrijkste onderwerpen uit je dagelijkse leven: werk, vriendschap, liefde. De Filosofiegroep Rotterdam en Bibliotheek Rotterdam bieden een interactief workshopprogramma levenskunst en filosofie.

We dagen je uit om mee- én tegen te denken, om in gesprek te gaan en vooral nieuwsgierig te zijn naar de ander. Verwacht bij dit programma een pakkende inleiding, een open gesprek en creatieve schrijf en foto-opdrachten in een kleine groep. Elke editie is los te volgen.

Deze serie wordt mogelijk gemaakt door de Erasmus Experience.

• Toegang: €5
  • Aanmelden: via Eventbrite (een half uur voor aanvang ontvang je de link)

Zondag 14 maart 2021

Tijdvak