Peutervoorlezen (2-4 jaar)

Van 06 augustus 2020 10:30 tot 06 augustus 2020 11:00

Hoera, wij zijn weer begonnen met voorlezen! Kom ook en ontdek waar het verhaal deze week over gaat.

Speciaal voor de peuters wordt er iedere donderdagochtend voorgelezen uit een ander boek. Laat je kind kennismaken met Kikker en zijn vriendjes, prinses Arabella en anderen mooi verhalen!

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Evenementen herhalingen

Donderdag 06 augustus 2020