Voorleeshalfuurtje (3-6 jaar)

Van 26 augustus 2020 14:00 tot 26 augustus 2020 14:30

We gaan weer voorlezen! Iedere woensdagmiddag luister je in de bieb naar een leuk verhaal. Niet alleen goed voor de taalontwikkeling van kinderen, maar ook heel gezellig!

Leuke, mooie, spannende en gekke verhalen komen voorbij tijdens dit voorleeshalfuurtje. Voorlezen prikkelt namelijk de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een gezellig en leerzaam uitje dus!

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. 

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

  • Locatie: Filmzaal op de 4e verdieping, Hoogstraat 110
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Datum

Woensdag 26 augustus 2020

Tijd

Vanaf 14:00

Locatie

Onderwerp

Jeugd

Bestellen

Bestel tickets

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.