Voorleeshalfuurtje (4-8 jaar)

Van 08 juli 2020 14:30 tot 08 juli 2020 15:00

Hoera, wij zijn weer begonnen met Voorlezen! Kom jij luisteren naar spannende, grappige en fantastische verhalen?

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Blijf thuis bij klachten

Heb je vlak voor je geplande bezoek last van (vage) klachten zoals kortademigheid, koorts of lichte keelpijn: blijf dan thuis.. Heb je ziekteverschijnselen en kom je toch naar de bibliotheek, dan kunnen we de toegang weigeren.

Evenementen herhalingen

Woensdag 08 juli 2020