Stadstekeningen in 3D (9 - 12 jaar)

Van 08 augustus 2020 11:00 tot 08 augustus 2020 12:30

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Vanuit een tekening trekken we een stadslandschap op. We tekenen een stad op grote schaal. Waar komt een rivier en waar gaan we straks zwemmen? We tekenen het uit op een groot vel. Daarna maken we een foto van onze stad en trekken de gebouwen eruit. Het resultaat is een 3D stad.

• Locatie: Maakplaats010, 1de verdieping
  • Toegang: €16,- leden, €18,- niet-leden
  • Tickets: verplicht via de button

Zaterdag 08 augustus 2020