Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 115007 niet laden

Stadstekeningen in 3D (9 - 12 jaar)

Van 29 juli 2020 14:00 tot 29 juli 2020 15:30

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Vanuit een tekening trekken we een stadslandschap op. We tekenen een stad op grote schaal. Jij mag kiezen waar een rivier komt en waar je straks gaat zwemmen. We tekenen dit uit op een groot vel. Daarna maken we een foto van 'jouw' stad en trekken wij de gebouwen eruit. Het resultaat is een 3D stad.

• Locatie: Maakplaats010, 1e verdieping
  • Toegang: €5,- leden, €7,- niet-leden
  • Tickets: reserveren is verplicht via de button

Woensdag 29 juli 2020