Stop motion met klei en de iPad (9 - 12 jaar)

Van 15 augustus 2020 11:00 tot 15 augustus 2020 12:30

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Maak op een gemakkelijke manier een animatiefilm met je eigen telefoon of tablet. We starten met een klein verhaal en boetseren stap voor stap een klein animatiefilmpje. We maken er wat spannende geluiden bij en zetten het filmpje op Youtube.

• Locatie: Maakplaats010, 1e verdieping
  • Toegang: €16,- leden, €18,- niet-leden