Luchtkastelen bouwen in VR (9 - 12 jaar)

Van 22 juli 2020 14:00 tot 22 juli 2020 15:30

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. Jouw reservering is tevens ook het toegangsbewijs voor de bibliotheek.

Bestaat een luchtkasteel nu wel of niet echt? In VR bouw je gewoon je eigen vliegende kasteel. Net als in minecraft kan je in deze bril van alles bouwen, maar nu loop je er 360 graden omheen. We werken met het programma VR sculpt in een oculus VR bril.

• Locatie: Maakplaats010, 1e verdieping
  • Toegang: €16,- leden, €18,- niet-leden