Voorleeshalfuurtje (2 tot 6 jaar)

Van 28 oktober 2020 14:30 tot 28 oktober 2020 15:00

We gaan weer voorlezen! Iedere woensdagmiddag luister je in de bieb naar een leuk verhaal. Niet alleen goed voor de taalontwikkeling van kinderen, maar ook heel gezellig!

Leuke, mooie, spannende en gekke verhalen komen voorbij tijdens dit voorleeshalfuurtje. Voorlezen prikkelt namelijk de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een gezellig en leerzaam uitje dus!

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via de button

Evenementen herhalingen

Woensdag 28 oktober 2020