Filosofie en levenskunst: De toekomst

Van 13 december 2020 14:00 tot 13 december 2020 16:00

We dagen je uit om mee- én tegen te denken, om in gesprek te gaan en vooral nieuwsgierig te zijn naar de ander. Verwacht bij dit programma een pakkende inleiding, een open gesprek en creatieve schrijf en foto-opdrachten in een kleine groep.

Deze week: Levenskunst en toekomst

Toekomst is een actueel thema binnen de levenskunstfilosofie. Het thema roept vragen op als: heb ik grip op mijn eigen toekomst? Ben ik in staat om mijn levenskunst toe te passen op de tijd die met wachten staat? Bestaan er handvatten verloor voor het omgaan met levenskunst in de toekomst? We verkennen de antwoorden.

Nadenken over de belangrijkste onderwerpen uit je dagelijkse leven: werk, vriendschap, liefde. De Filosofiegroep Rotterdam en Bibliotheek Rotterdam bieden een interactief workshopprogramma levenskunst en filosofie. Elke editie is los te volgen.

Deze serie wordt mogelijk gemaakt door de Erasmus Experience.

• Locatie: Desideriuszaal (1e etage), Hoogstraat 110
  • Toegang: € 7,50 (leden)/ € 10,00 (niet leden)
  • Aanmelden: via de button of aan de balie

Zondag 13 december 2020