Peutervoorlezen (2-4 jaar)

Van 29 september 2020 14:30 tot 29 september 2020 15:00

Luister in de bibliotheek naar een leuk verhaal. Niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook heel gezellig! Ben jij ook zo benieuwd naar waar het verhaal deze week over gaat?

Speciaal voor de peuters wordt er iedere dinsdagmiddag voorgelezen uit een ander boek. Laat je kind kennismaken met Kikker en zijn vriendjes, prinses Arabella en anderen mooi verhalen! Ook tijdens de zomervakantie!

Houd jouw kind van leuke, mooie, spannende en gekke verhalen en is zij/hij 2 jaar of ouder? Schuif dan aan en jullie hebben sowieso een leuke middag.

Natuurlijk zijn ook de papa's en mama's van harte welkom want voorlezen is een echte win-winsituatie. Het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ook goed voor hun taal- en spraakontwikkeling. Voorlezen prikkelt de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een verantwoord uitje met de kinderen dus!

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld kunnen we langzaamaan weer beginnen met activiteiten. Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: niet nodig