GEANNULEERD Slimme Baby's

Van 01 april 2020 10:30 tot 01 april 2020 11:30

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Maar, hoe begin je en welke boekjes zijn er voor baby's? Kom naar onze maandelijkse Boekstartbijeenkomsten voor tips.

Voorlezen stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind en verhoogt de concentratie, zo blijkt uit onderzoek. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Tijdens 'Slimme baby's' lezen we voor, zingen we liedjes en krijg je informatie over de Boekstart-collectie. Een speciale collectie voor baby's en peuters. Ook geven wij voorleestips en kun je onder het genot van koffie of thee ervaringen delen met andere ouders. Het geeft overigens niets als je baby slaapt of rondkruipt. En lekker praktisch: er is ruimte om te voeden en verschonen en je buggy te ‘parkeren’.

Boekstart is een landelijk programma dat kinderen (0 tot 4 jaar) en hun ouders van boeken laat genieten.

• Locatie: Voorleesruimte op de 2e verdieping, Hoogstraat 110
  • Toegang: gratis