GEANNULEERD Lego Bricks Challenge: Wasmachine (6+)

Van 08 april 2020 14:00 tot 08 april 2020 15:15

Beste bezoeker,

In verband met aangescherpte maatregelen van het kabinet zijn alle evenementen tot 1 juni 2020 geannuleerd.
Heb je een ticket gekocht voor een activiteit in deze periode, dan krijg je je geld terug. Graag ontvangen wij dan de volgende gegevens:

• Uw naam
  • Naam van het evenement
  • Uw IBAN nummer
  • Naam rekeninghouder
  • Het (totale) bedrag

Je kunt de gegevens mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen op dit moment nog geen indicatie geven van het aantal dagen waarin het bedrag wordt teruggestort. Wij vragen hiervoor je begrip.

Mocht er een nieuwe datum gepland worden, dan word je hier zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Het spijt ons zeer dat we deze maatregelen moeten nemen. We vinden het belangrijk om deze verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van ieders gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheek Rotterdam

Doe mee met de Bricks Challenge en leer spelenderwijs over wetenschap en techniek.

Tijdens de lessen ga je aan de slag met technisch gemotoriseerde LEGO®. We beginnen met een korte uitleg over een technisch of natuurkundig principe. Hierna ga je zelf aan de slag met de bouwdoos en zie je hoe de technische principes in praktijk werken. Dan is het tijd om met het model te spelen of om het te verbeteren naar eigen inzicht.

Tijdens de Lego Bricks challenge ontdek je veel nieuwe skills! Je leert bijvoorbeeld een technisch proces te doorgronden, creatieve oplossingen te bedenken, ruimtelijker te denken en je fijne motoriek aan te scherpen. Deze workshop is leuk voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

• Toegang: leden €8,-/ niet-leden €10,-
• Locatie:  Maakplaats010, 1e etage
• Aanmelden: via de button

Deze activiteit is georganiseerd in samenwerking met Young Engineers.

*Wij maken regelmatig opnames tijdens onze workshops. Deze worden alleen gebruikt voor de communicatie van Bibliotheek Rotterdam. Voor vragen specifiek over de opnames tijdens de workshops van Maakplaats010 kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 08 april 2020

Vanaf 14:00