Mamacafé Rozenburg

Van 11 september 2020 09:30 tot 11 september 2020 11:30

Het Mamacafé is een ontmoetingsplaats voor (aanstaande) moeders. Uiteraard zijn papa, opa, oma en oppas ook van harte welkom!

Het Mamacafé opent op vrijdag 11 september weer haar deuren om 9.30 uur voor het maandelijks gezellige ‘onderonsje’ in de bibliotheek van Rozenburg. Het is een leuke ontmoetingsplek voor voornamelijk moeders met kleine kinderen maar iedereen is welkom. Je kunt er ook terecht met allerlei vragen over kleine kinderen waar op je zowel antwoorden kunt krijgen van een professional als van andere ervaringsdeskundigen (moeders). Daarbij is het voor de kleintjes ook leuk. Ze kunnen op ontdekking door de bibliotheek en komen zo al vroeg in contact met boeken. Daarnaast leren ze elkaar kennen en zie je hier en daar al wat geoefend worden met samen spelen.

* Let op! Natuurlijk is het wel zo dat er rekening gehouden moet worden met de corona-maatregelen. Dit betekent dat er 6 kindjes met elk één volwassene aanwezig kunnen zijn. Mocht er meer belangstelling zijn dan wordt er om 10.45 uur een 2e ronde gehouden.

  • Toegang: gratis 

Evenementen herhalingen

Datum

Vrijdag 11 september 2020

Tijd

Vanaf 9:30

Locatie

Onderwerp

Gesprek

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.