GEANNULEERD Filosofie en levenskunst workshop: Gedichten en de zin van het leven

Van 29 maart 2020 14:00 tot 29 maart 2020 16:00

Voor veel mensen geeft het lezen of het schrijven van gedichten zin aan het leven. We laten ons tijdens deze workshop inspireren door zingevende poëzie en schrijven ook zelf gedichten.

Nadenken over de belangrijkste onderwerpen uit je dagelijkse leven: werk, vriendschap, liefde. De Filosofiegroep Rotterdam en Bibliotheek Rotterdam bieden een interactief workshopprogramma levenskunst en filosofie. We dagen je uit om mee- én tegen te denken, om in gesprek te gaan en vooral nieuwsgierig te zijn naar de ander. Verwacht bij dit programma een pakkende inleiding, een open gesprek en creatieve schrijf en foto-opdrachten in een kleine groep. Elke editie is los te volgen.

Deze serie wordt mogelijk gemaakt door de Erasmus Experience.

• Toegang: leden €7,50, niet-leden €10,-
  • Locatie: Erasmus Experience, 3e verdieping
  • Aanmelden: koop je kaartje bij de balie of via onderstaande button

Zondag 29 maart 2020