Extra leeshulp

Van 14 februari 2020 15:30 tot 14 februari 2020 17:00

Vind jij lezen moeilijk? Of weet je niet altijd waar een tekst over gaat? Schrijf je in voor extra leeshulp.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen kinderen uit groep 5 tot en met 8 in de bibliotheek oefenen met begrijpend lezen. Dit doe je samen met je eigen begeleider die door de bibliotheek is getraind. Een reeks bestaat uit twaalf lessen. Als je alle lessen bent geweest, krijg je een cadeautje.

Een les duurt een half uur. Je start om 15.30, 16.00 of 16.30 uur

Door te oefenen krijg ook jij plezier in lezen!

Wil je thuis alvast oefenen met begrijpend lezen? Dat kan via de site van Junior Einstein.

• Toegang: €12,- (€1,- per les, voor de start van de reeks het hele bedrag betalen)
  • Aanmelden: aan de balie van vestiging Delfshaven. Let op! Door grote belangstelling is er op dit moment een wachtlijst.

Evenementen herhalingen

Vrijdag 14 februari 2020