Jeugdtheater: Masha en de beer (3+)

Van 02 januari 2020 15:00 tot 02 januari 2020 15:50

Masha is een vrolijk en kwiek meisje dat zich graag overal mee bemoeit. Haar beste vriend is een grote bruine beer, samen beleven ze veel spannende avonturen!

Masha's beste vriend is een grote bruine beer die het circus is ontvlucht en in het bos is komen wonen. Hij vindt het daar lekker rustig, maar soms is hij ook wel erg eenzaam. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos!

De allernieuwste peuter- en kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla over de vriendschap tussen een meisje en een grote, sterke beer is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje. Met prachtige poppen en wondermooie muziek is het een feest voor jong en oud!

Bekijk hier alvast een voorproefje van deze leuke voorstelling.

• Toegang: €7,50 leden / €10,- niet leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aan de balie of via de button
  • Door: Poppentheater Koekla