Als je voor de eerste keer inlogt:

• Vraag een wachtwoord aan via de link 'Wachtwoord vergeten?' Na het invoeren van je e-mailadres ontvang je een mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken. Is je e-mailadres nog niet bekend in onze administratie? Geef dit dan door aan de balie in de bibliotheek of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je al vaker hebt ingelogd:

• Ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan voor de mogelijkheid 'Wachtwoord vergeten'? Je ontvangt dan een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt veranderen. Als meerdere leden hetzelfde e-mailadres bezitten, vraagt Mijn menu naar de gebruikersnaam (of het pasnummer) van het pasje waar het om gaat.
  • Je kunt je wachtwoord ook aan de balie in de bibliotheek laten resetten. Je krijgt dan een bon met een tijdelijk wachtwoord om één keer mee in te loggen. Je kunt dit tijdelijke wachtwoord veranderen in jouw eigen verzonnen wachtwoord door in Mijn Menu te kiezen voor 'wachtwoord wijzingen'.