Banner Ik bieb in 3D

Aanwinsten in de collectie

 • Storing online ticketverkoop

  Door een technische storing is het tijdelijk alleen voor bibliotheekleden met een ‘Mijn Menu-account' mogelijk om online tickets te bestellen. Ben je geen lid van de bibliotheek en wil je graag een kaartje reserveren? Bel dan, tijdens openingstijden, naar de Centrale Bibliotheek: 010-2816100.  Of kom langs bij een van de vestigingen van Bibliotheek Rotterdam. Wij werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

 • Nieuwe reeks: Nooit te oud om te leren

  Het is tijd om uw brein te prikkelen: kom naar de bibliotheekvestigingen Overschie of Delfshaven om meer te leren over de praktische kant van psychologie of over de verhalen achter diverse kunstwerken. Meer info en tickets.

  Bekijk hier de complete agenda

 • Zaalverhuur

  Op zoek naar een locatie om te vergaderen, presentaties te houden of een symposium te organiseren? In de Centrale Bibliotheek verhuren wij verschillende zalen. Interesse of vragen? Wij denken graag mee! 

  Meer informatie

 • De Boekenkast Van...

  In onze serie 'De Boekenkast Van...' geven leuke Rotterdammers vijf mooie, verrijkende, ontroerende en handige lees- en luistertips. Denk aan stadsarcheoloog Arnold Carmiggelt of stadsdichter Dean Bowen.

  Naar de blogs

 • Volg ons

  Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, onze blog óf meld je aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief!Op ons YouTube-kanaal plaatsen we regelmatig filmpjes van gastvloggers en terugblikken van evenementen. 

  Aanmelden nieuwsbrief

Neem via het onderstaande contactformulier contact op met Bibliotheek Rotterdam. Wil je een zaal huren? Gebruik dan het formulier voor zaalverhuur.

bannerEE

Bibliotheek aan Huis

Bestel nu tickets